Hej! 🙂

Jag sitter nu pĂ„ flygplatsen in San Diego och försker att sammanstĂ€lla alla intryck och minnen ifrĂ„n den hĂ€r WCS-resan… SĂ„ vad Ă€r det jag kommer att komma ihĂ„g ifrĂ„n SwingDiego?

Hmmm…svĂ„rt att vĂ€lja…det finns sĂ„ mĂ„nga roliga minnen att vĂ€lja pĂ„…som nĂ€r Benji Schwimmer rusade in som en “galen dervisch/”Peter Pan”/”missförstĂ„tt kreativt geni” …och berĂ€ttade ett antal sanningar… 😉

Eller kanske alla hĂ€rliga socialdanser, eftersom nivĂ„n var sĂ„ hög… eller kanske alla nya lĂ€nder som böjrar blir riktigt bra i West Coast Swing… annat jag kommer ihĂ„g Ă€r dom tvĂ„ extremt proffsiga klasserna av Michael Kiehm som var bland det bĂ€sta som jag har gĂ„tt…

…fast det som jag nog mest kommer att minnas Ă€r den hĂ€rliga stĂ€mingen och dansande till 6-7 tiden pĂ„ morgonen… bl.a. till livemusik…SwingDiego Ă€r framförallt till för dom som vill dansa och tĂ€vla…det hĂ„lls en del workshops c:a 3 om dagen…men fokus Ă€r socialdansande och tĂ€vlande…

SwingDiego runt 5-tiden pÄ morgonen:

<!–
WriteFlash('’);
//–>

🙂

/E